Gelders Fanfare Orkest 35 jaar – beleef opnieuw een bijzondere reis!

Het Gelders Fanfare Orkest bestaat dit jaar 35 jaar. En als we terugkijken tot nu toe: wat een bijzondere reis is het geweest. Een reis die ook dóór jou en mét jou als (oud-)GFO-er of fanfare-liefhebber is gemaakt. Daarom vieren we een reünie-feest op zaterdag 16 september in Oldebroek en we zouden het geweldig vinden om jou daar te begroeten.

Op deze dag zullen natuurlijk de gezelligheid en de mooie herinneringen voorop staan. Met een feestelijke ontvangst en een lekkere culinaire omlijsting gaat dat zeker lukken.

Maar we hebben ook nog een bijzondere verrassing voor jullie in petto. Want hoe leuk is het als je deze dag nog een keer een bijzondere muzikale reis gaat maken!

We gaan overdag met het reünie-orkest het werk 'The Lord of the Rings' instuderen. Het toeval wil dat dit 35 jar geleden geschreven is door Johan de Meij, en afgelopen juni in première is gegaan voor fanfare. 's Avonds is er een concert waarbij dit werk uitgevoerd wordt. Om de dag nog specialer te maken hebben we niemand minder dan Johan de Meij zelf uitgenodigd. Hij zal samen met Erik van de Kolk het orkest gaan dirigeren.

Het reünisten programma begint om 13:30uur met een feestelijk ontvangst met koffie/thee en lekkers. Daarna gaan we samen aan de slag met onze speciale gast. Na een warm buffet spelen we in de avond een concert. De zaal is open om 20uur, het concert start om 20.15uur.

Na afloop van het concert sluiten we de dag gezellig af met een drankje. We hopen je op 16 september te mogen ontmoeten!